ДГ №152 Люляче
Детска градина в град София, ж-к Люлин 1

За нас

   СКЪПИ  РОДИТЕЛИ,

 

Знаем, че е трудно да поверите детето си на непознати хора. Трудно е, защото за всеки от нас е важно най-скъпото му същество  да бъде на сигурно място, място, където ще го обичат и ще се грижат за него с нежност и внимание.

За  нас  грижата  за  децата  не  е  проста  работа.  Тя е призвание  и  желание  да  направим така, че тези малки създания да израснат обградени с обич и нежност, топлота и внимание. За нас е изключително важно децата да бъдат спокойни и свободни.

Ето защо екипът на Детска градина  № 152 ”Люляче” се стреми към стимулиране на детската активност, инициативност  и индивидуалност, към  приобщаване  на  децата  към  национални общочовешки ценности и норми.

Детската ни градина  е открита през далечната 1976 г. В  нея  функционират  8  градински и 2 яслени  групи, които са настанени  в  уютни  просторни  помещения, отговарящи на всички санитарно-хигиенни изисквания.

Сградата е масивна, двуетажна, с обособен физкултурен и музикален салон, учителска стая и кабинети.

Дворът е  обширен, с много дървета и зеленина и обособена площадка за всяка група. Налице е учебна площадка по безопасност на движението и приложно колоездене от най-съвременен тип.

 

Уважаеми родители,

Нашата цел е да спечелим любовта на всяко дете и да оправдаем доверието на всеки родител.

Направете своя избор! Доверете ни се!

 

  От екипа на Детска градина № 152”Люляче”